alle nye Tahoe snart at Drive af

Snart ville at være at køre på vejene være 2007 Chevy Tahoe, som er Chevrolets næste generation af bilindustriens bedst sælgende i fuld størrelse SUV. Denne nye sport-utility køretøj er blevet udførligt redesignet og garanterer en skarpere, en øget indvendige raffinement, en forbedret stilhed og en mere præcis kørsel føler. Lovet for dette køretøj er også kapacitet til mere magt på grund af sin forbedrede, segment-førende brændstoføkonomi. Siden år 2001, har Chevrolet Tahoe været den bedst sælgende i fuld størrelse SUV. Det nye køretøj er forpligtet til at tage over toppen af segmentet i sit salg, kvalitet og komfort.

Den udgående model for dette køretøj har fundet vej til at være i stand til at rangere først i J.D. Power og Associates førstegangssyn til kvalitet i fem år, således topping alle andre import og luksus modeller i sin rang. Chevrolet Tahoe gennem årene har været i stand til at etablere legitimationsoplysninger for sig selv med sin “ingen kompromiser” mantra alle på grund af dens gennemførelse af forbedringer i de forskellige områder af ydeevne, kvalitet og komfort. Dette har gjort den Chevrolet Tahoe et køretøj, der lever op til sit navn.

ændringer til den nye 2007 Chevrolet Tahoe omfatter kapaciteter, der er målgruppen ledere inden for sit felt. Det er lovede at give en overlegen tur plus overlegen håndtering og stilhed i et køretøj. Forbedret effektivitet, en raffineret interiør med komfort bygget ind i det, en karakteristisk og sporty udvendige facade, plus en udvidet sikkerhed system alle tilføjer op til bidrage til ændringer af dette nye køretøj.

Ekstra funktioner til komfort og luksus i 2007 Chevrolet Tahoe omfatter en power-release fold og tumler anden række sæder, fjernbetjening køretøjer Start system, første – og andet-række opvarmede sæder, en ultrasonic bageste parkering bistå, et rearview kamerasystem, en touchscreen-navigation system, power-artikulerende Trinbrætter og en DVD bagsæde underholdningssystem med en større, 8-tommer skærm. Henhold til faciliteter og højtydende funktioner, er det nye køretøj pakket ind i en stilfuld nye pakke, der emmer af den sporty og klar-til-noget look, der er konstant i alle Chevrolet Tahoe. Design af udvendigt er slankere og er fundet for at være mere adrætte ser bestående af store hjul, der forbedrer bilens kraftfuld og i stand til holdning. Aerodynamik havde også blevet forbedret, der tilføjer til Chevrolet Tahoe slanke look, og en mere raked stejle forruden og en jævnere roofline.

Lokalisere Chevrolet dele har været uhyre let gennem brugen af webstedet let at navigere fra betroede og førende udskiftning, OEM og eftermarkedet dele fabrik, der driver sin forretning online. En problemfri og bekvem shopping oplevelse er meget godt dækket til af

Ed Peper, Chevrolet general manager, hævder, “Tahoe er kendt for at levere, hvad kunderne ønsker, når de ønsker at gøre det en velfortjente ry refleksion i utallige uafhængige undersøgelser, buying guide anbefalinger og kunder der er vendt tilbage til at købe et andet køretøj. ‘ 07 model forbedrer de attributter, der har gjort Chevrolet Tahoe branchens bedst sælgende i fuld størrelse SUV og forbedrer dem med dramatisk øget opmærksomhed på detaljer i glathed, stilhed og raffinement. Vi mener, det er simpelthen den bedste Tahoe endnu.”


Leave a Reply