Roulette Og Double-Down-Strategien – Dr. Mike Orkin

ved at Bruge de samme parametre på $10 indsatser begynder med $500, og hver gang du vinder en serie du tilføje $10 til en ny bankroll. Så hvis de begynder enhed er $5, vil det næste bet er $15 ($5 fordoblet, plus endnu $5 enhed), efterfulgt af $35, derefter $75, $155, og så videre. Så hvis du vinder på en 13-enhed bet, du flytter tilbage på to numre, betting 5 enheder på den næste bet. Der er en alternativ version af dette system – Sort Strategi, som kræver 2 enheder til at blive satset på rød og 1 enhed til at blive satset på den anden kolonne.

Ofte, en købmand, som kræver betaling, er at forsøge at bedrage dig, pas på! Jeg indrømmer, at jeg sandsynligvis ikke bør virkelig føler så stærkt som jeg gør, men jeg kan fortælle jer, at jeg får nogle virkelig forfærdelige tanker ind i mit sind, når disse to ord er talt. Men i dag, nogle virksomheder har indarbejdet virtual reality til at give en endnu mere realistisk fornemmelse for ting. I virkeligheden, hvis du ønsker at være sikker på at roulette hjulet har en bias i retning af visse specifikke tal, ville du nødt til at have resultaterne af 10.000 spins eller mere. Uanset om det er online eller i en fysisk casino spillested, et telt af tidligere numre fra tidligere spins vises.

tanken er, at en roulette hjul er et objekt, og det er ikke perfekt lavet, tjen penge hjemmefra så nogle tal vil komme op oftere end andre. Placeret inden for en Roulette Tip eller Tip bør være en instruktion af “observere de foregående par numre”. Dette Roulette Tip blot sætter dig ind i god praksis, før du starter væddemål for penge. Sæt grænser for tid og penge. Altid lomme penge, du vinder, til at spille med din oprindelige indsats. Den anden fordel at dette spil er, at reglerne er enkle, og det er et nemt spil at spille. Den samling af gratis “Roulette Tips”, der cirkulerer på internettet er tilstrækkelige til at vejlede dig i en vindende retning.

Disse indsatser har en 50% chance for at vinde hver gang, og du bliver nødt til at vente på, at din første sejr, før du går videre til det næste nummer i rækken. Roulette er et spil af chance indebærer masser af held, tålmodighed og analytisk tænkning. Jeg ved præcis, hvad du tænker! Vide, hvornår er det bedste tidspunkt at spille og afslutte spillet. Det er ikke ren lykke, men også et samarbejde med din indsats, din spillestil og vigtigst af alt en vindende roulette strategi, som skal være i listen. De fleste begyndere tror, at en strategi om at fordoble indsatsen efter hver tab, er en god en. Hvis de røde kommer op, vinder du $2, der dækker dine $1 tabet af den første indsats, og efterlader dig med en $1 resultat.


Comments are closed